Brouwerij Martens

Brouwerij Martens bestaat ruim 250 jaar.

Brouwerij Martens bestaat ruim 250 jaar.

Brouwerij Martens bestaat ruim 250 jaar en is al die tijd een familiale onderneming gebleven. Acht generaties in rechtstreekse lijn hebben het bedrijf uitgebouwd tot een unieke brouwerij met respect voor de familiale waarden en tradities

Achtste generatie

Achtste generatie

Inmiddels staat met Fons en Jan Martens de achtste generatie aan het roer van dit Belgische familiebedrijf. Jaarlijks wordt meer dan 3 miljoen hectoliter gecommercialiseerd. De brouwerij is uitgegroeid tot een prominente speler op de Belgische en internationale biermarkt. Het grootste gedeelte van de productie is bestemd voor export en vindt zijn weg naar de markt in de vorm van onze eigen merken, de A-merken van onze vele business partners en de private brands voor de retail, cash & carry en groothandel.

Een rijke geschiedenis

Een rijke geschiedenis

De rijke geschiedenis van Brouwerij Martens kan vandaag nog bezichtigd worden in het het Bocholter Brouwerijmuseum. Dit museum is het grootste brouwerijmuseum van Europa. Het werd gesticht door Jean Martens (°1919). De verbazingwekkende collectie van het museum vertelt het verhaal van de ware bierkunst doorheen de industriële geschiedenis vanaf 1758 tot nu.

Bezoek het brouwerijmuseum